CUM POȚI SĂ TE MENȚII ÎN FORMĂ FĂRĂ SĂ SPARGI PUȘCULIȚA?

CUM POȚI SĂ TE MENȚII ÎN FORMĂ FĂRĂ SĂ SPARGI PUȘCULIȚA?

Cum poți să te menții în formă fără să spargi pușculița?

Mișcarea, o componentă principală a unui stil de viață sănătos, poate fi făcută fără să cheltui sume considerabile pe abonamente la sală sau echipamente costisitoare.

Forma și condiția fizică se pot obține și altfel atât timp cât reușești să-ți impui o oarecare disciplină. Așadar, vom enumera câteva dintre cele mai accesibile variante prin care să poți face mișcare și să îți susții astfel eforturile pentru adoptarea unui stil de viață sănătos.

  1. Mersul pe jos

Probabil este cel mai ușor de adoptat dacă ai puțină voință. Încearcă să înlocuiești mersul la serviciu cu mașina cu mersul pe jos. Vei simți imediat diferența. În primul rând, nu vei mai avea stresul găsirii unui loc de parcare iar costurile cu alimentarea mașinii se vor reduce drastic. Specialiștii recomandă cel puțin 30 de minute de mers pe jos în fiecare zi, cel puțin într-o primă fază, după care poți trece la obiectivul de 10.000 de pași pe zi.

  1. Antrenamente cu benzi suspendate sau TRX

În ultima vreme TRX-ul a furnizat antrenamente eficiente pentru întregul corp. Benzile care pot fi suspendate aproape oriunde sunt accesibile din punctul de vedere al costurilor, iar exercițiile pe care le propun acoperă antrenarea întregului corp.

  1. Mingi medicinale

Sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și greutăți astfel încât să se potrivească indiferent de nivelul condiției fizice. Sunt ideale pentru antrenarea mușchilor abdominali, ai spatelui dar și pentru întărirea șoldurilor. Mingile nu sunt foarte scumpe și poți găsi o serie de antrenamente online.

  1. Gantere

În cazul în care vrei să lucrezi pentru creșterea forței, una sau două perechi de gantere ți-ar fi de folos. Sugestii de antrenamente găsești online în funcție de cum vrei să izolezi grupele de mușchi pe care le lucrezi. Poți face aceste antrenamente acasă deoarece nu ai nevoie de un spațiu generos.

Acestea sunt doar câteva dintre alternativele pe care le ai pentru a face mișcare. Sunt accesibile și nu necesită un spațiu special amenajat.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!