CÂT DE IMPORTANTE SUNT CALORIILE ATUNCI CÂND VREI SĂ SCAPI DE KILOGRAMELE ÎN PLUS?

CÂT DE IMPORTANTE SUNT CALORIILE ATUNCI CÂND VREI SĂ SCAPI DE KILOGRAMELE ÎN PLUS?
Cât de importante sunt caloriile atunci când vrei să scapi de kilogramele în plus?
Principiul de bază în cea mai mare parte a programelor de slăbire este inversarea raportului de calorii, respectiv promovarea unui consum mai mare decât aportul până când se ajunge la greutatea dorită. Într-o fază ulterioară se va încerca atingerea unui echilibru între aportul de calorii și consumul lor. 

Ce sunt caloriile?
Bună întrebare. Înainte de a vorbi despre numărul lor, ar trebui să știm ce sunt. În principiu, caloriile sunt o valoare numerică prin care calculăm cât trebuie să mâncăm și cât avem nevoie sau avem în exces pentru a putea pierde kilogramele în plus. 
O formulă simplă pentru ca dieta de slăbire să aibă succes este cea conform căreia corpul arde mai multe calorii decât asimilează. În momentul în care se întâmplă acest lucru, corpul începe să consume din rezervele de grăsime. Astfel, pe măsură ce aceste rezerve scad, de fiecare dată când te vei urca pe cântar, vei primi numai vești bune. Bineînțeles, aceasta este doar o explicație simplificată. Pierderea kilogramelor în plus în mod sustenabil are implicații mult mai profunde decât gestionarea raportului între consumul și aportul de calorii. 

Atenție, în ciuda imaginii pe care au primit-o, caloriile nu sunt inamicul organismului. Ele sunt sursa de energie și stau la baza unei funcționări sănătoase. De aceea scăderea numărului de calorii consumate trebuie să fie făcută rațional. În caz contrar se poate ajunge la probleme mai grave. 
Ca regulă generală, în momentul în care începi o cură de slăbire, punctul principal asupra căruia ar trebui să se îndrepte atenția nu este neapărat scăderea numărului de calorii, ci găsirea de metode pentru a le consuma eficient, respectiv prin programe fizice regulate. 

Astfel, rezultatele vor fi unele sustenabile și poți deprinde un stil de viață sănătos. 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!