Q & A PLUS+

Q & A PLUS+

PLUS+ Potențiator cu Miere, 100% Naturală.

Pentru nopți legendare în dormitor.

 

🔸 Ce este PLUS+?

PLUS + este un supliment alimentar inovator, creat special pentru a sprijini performanța masculină în dormitor. Formula sa unică combină miere 100% naturală, de cea mai bună calitate și alte ingrediente naturale cu efect afrodisiac, alese cu grijă pentru a promova vitalitatea și energia în timpul actului sexual. Fiind singurul produs din România, pentru potență, pe bază de miere 100% naturală, fără alte ingrediente nesănătoase, se poate administra fără nicio restricție, de toate persoanele clinic sănătoase. 

🔸 Cum acționează PLUS+? 

PLUS+ are un efect revitalizant și energizant, susținând sănătatea generală a sistemului masculin. Ingredientele sale contribuie la stimularea circulației sângelui și potențarea energiei sexuale, oferindu-vă mai multă vitalitate și putere în timpul actului sexual.

🔸 Cui se adresează PLUS+? 

PLUS+ este destinat bărbaților care doresc să-și îmbunătățească performanța sexuală și să aibă o experiență mai plăcută în dormitor. Este important de menționat că PLUS+ nu este un tratament pentru problemele medicale legate de potență și nu este recomandat persoanelor cu astfel de probleme.

🔸 Cum se administrează PLUS+  și care este prețul? 

Pentru a beneficia la maxim de efectele PLUS+, se recomandă administrarea unui plic, care durează până la 4-5 zile. Avem disponibile mai multe variante, care variază de la 69 lei (un set cu 3 plicuri), până la o cutie cu 24 plicuri, care costă 456 lei." 

🔸Este PLUS+ sigur?

 Da, PLUS+ este sigur datorită ingredientelor naturale folosite. Nu au existat reacții adverse de nicio natură în urma folosirii potențiatorului, conform instrucțiunilor.

🔸 Unde pot obține PLUS+? 

PLUS+ este disponibil direct de pe site-ul nostru: www.herbalnewlife.ro. Livrăm, atât în România, cât și în Europa (fără UK). Nu uitați să verificați și promoțiile speciale sau reducerile disponibile!

De asemenea, pentru orice alt aspect, ne puteți contacta telefonic: 0786 088 888, instagram: @herbal.new.life

 

Email:
 
contact@herbalnewlife.ro

Telefon:
+40 786 088 888

Adresa:
 
Str. Aristide Demetriade, Nr. 1A, Timișoara , Timiș

SUPORT CLIENȚI

9.00- 16.30

 

 

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!