PREVENȚIA POATE DIMINUA RISCUL PROBLEMELOR SEXUALE MASCULINE

PREVENȚIA POATE DIMINUA RISCUL PROBLEMELOR SEXUALE MASCULINE

De cele mai multe ori bărbații nu conștientizează faptul că pot lua măsuri de prevenție pentru a evita apariția disfuncțiilor sexuale.

 

Dietă sănătoasă

Alimentația este unul dintre pilonii principali pentru menținerea unei stări generale de sănătate. Așadar, alimentația echilibrată cu un conținut scăzut de grăsimi mențin sistemul sexual într-o stare optimă de funcționare. Fructele, legumele, carne fără grăsime și cerealele integrale sunt obligatorii din această dietă echilibrată și sănătoasă.

 

Exerciții fizice regulate

Al doilea pilon al unei stări generale de sănătate este sportul. Bărbații care nu au activitate fizică sunt predispuși la probleme și în dormitor. Sportul crește încrederea în sine dar și libidoul. Ideal ar fi ca antrenamentele de forță să fie combinate cu antrenamente cardio.

 

Fumatul

Comunitatea medicală este de acord în privința faptului că fumatul este o cauză importantă care favorizează apariția disfuncțiilor sexuale masculine. În același timp, fumatul poate afecta și calitatea spermei.

 

Stresul

Este unul dintre factorii de risc pentru o serie de probleme de sănătate, inclusiv pentru cele ce țin de funcția sexuală masculină. Este aproape imposibil să elimini elementele de stres din viață, dar e poți aborda diferit, le poți gestiona și astfel le diminuezi efectele negative pe care le-ar putea genera pe termen lung.

 

Controale medicale regulate

Pentru prevenirea problemelor de sănătate, inclusiv a celor ce țin de funcția sexuală masculină, setul anual de analize este o recomandare de care ar trebui să se țină cont. Rezultatele analizelor pot arăta semnele incipiente ale unei afecțiuni care se poate dezvolta. În același timp arată dacă regimul de viață pe care l-ai ales este unul benefic pentru starea generală de sănătate.

 

Alcoolul

Alcoolul are un rol determinant în creșterea riscului de apariție a disfuncțiilor erectile. Chiar dacă dă curaj și te scapă de inhibiții, dăunează fizic funcției sexuale.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!