Q & A MINUS-

Q & A MINUS-

MINUS- 

🍃Remediu natural pentru o siluetă ideală

🍃Ce este MINUS-? 

MINUS este o capsulă pentru slăbit, formulată cu ingrediente naturale, care susțin gestionarea sănătoasă a greutății. Ajută la scăderea apetitului și la controlul greutății corporale. Produsul este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată.

🍃Cum acționează MINUS-? 

Ajută la eliminarea rapidă a excesului de toxine și a "deseurilor" reziduale prezente în corp, promovând astfel și scăderea în greutate datorită reducerii apetitului la mâncare. Stimulează și detoxifierea rapidă a organismului prin efectul său laxativ, eliminând chiar și constipația. Astfel te bucuri de mai multă energie, de un corp mai suplu, încredere în tine și de frumusețe. În primele zile, veți elimina din retenția de apă din organism, iar apoi veți începe să ardeți tot mai multe grăsimi. Reduce foarte mult apetitul și nu veți mai simți senzație de foame, pofta de mâncare. Pastilele vă vor da și energie (motiv pentru care nu e indicat să suplimentați cu cafea). În medie, se slăbește cam 7 kg/lună, dar, bineînțeles, depinde de fiecare persoană.

  🍃Ce ingrediente conține MINUS-? 

Acest produs este realizat din plante frecvent folosite în alimentație, în special fructe, cu ajutorul tehnicilor moderne de extracție, îmbinând astfel cunoștințele tradiționale cu cercetarea modernă.

  • Fruct de Mango: 196 mg;
  • Fruct de Zmeur: 133 mg;
  • Fruct de castravete amar: 112 mg;
  • Fruct de Garcinia cambogia: 101,5 mg;
  • Frunze de Anghinare: 91 mg;
  • Semințe de Senna: 66.5 mg.


🍃Cum se administrează MINUS-? 

1 capsulă/zi, cu apă, doar după micul dejun. Noi recomandăm să se ia micul dejun, iar după aproximativ 30 de minute, să se administreze 1 capsulă. Se recomandă respectarea cu aproximativie a orei de administrare. Pe tot parcursul zilei se poate mânca orice. A nu se depăși doza recomandată de 1 capsulă/zi. Este un tratament și trebuie respectată perioada de consum. (30 capsule = 30 zile = 1 capsulă/zi). Combină MINUS- cu o dietă echilibrată și un program regulat de exerciții pentru a maximiza beneficiile sale.

🍃Cine ar trebui să folosească MINUS? 

MINUS- este potrivit pentru persoanele care doresc să își gestioneze greutatea în mod eficient. Cu toate acestea, MINUS-, nu este recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu probleme de sănătate cronice sau celor sensibile la stimulente.

Se poate lua MINUS- în timp ce consumi cafea sau alcool? Pentru rezultate optime, recomandăm evitarea consumului de cafea și alcool în timpul utilizării MINUS-. Acestea pot afecta eficacitatea capsulelor și pot influența obiectivele tale de slăbire. De asemenea, dacă obișnuiești să consumi regulat cafea, nu ar trebui să reprezinte niciun fel de problemă, însă, datorită energiei pe care o dă capsula, noi nu recomandăm nici consumul de cafea.

🍃Care este prețul unei cutii MINUS-? 

Prețul este: 208 lei, însă, dacă verifici site-ul nostru, este posibil să existe și reduceri, în funcție de perioada anului în care ne aflăm.

 🍃Unde pot achiziționa MINUS? 

MINUS este disponibil pentru livrare în întreaga Europă (cu excepția UK). Plasează comanda online, direct de pe site-ul nostru: www.herbalnewlife.ro, iar noi îți vom livra produsul direct la ușa ta. De asemenea, pentru orice alt aspect, ne puteți contacta telefonic: 0786 088 888, Instagram: @herbal.new.life / @minuscapsula.

 

Email:
contact@herbalnewlife.ro

Telefon:
+40 786 088 888

Adresa:
Str. Aristide Demetriade, Nr. 1A, Timișoara, Timiș

SUPORT CLIENȚI 

9.00- 16.30

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!