SE POATE SLĂBI FĂRĂ SPORT?

SE POATE SLĂBI FĂRĂ SPORT?
Se poate slăbi fără sport?
Orice listă de sfaturi pentru pierderea kilogramelor în plus începe cu o dietă sănătoasă și exerciții fizice regulate. Este rețeta de succes care te poate ajuta să ajungi la greutatea ideală, să te simți foarte bine și să previi o serie de probleme de sănătate care derivă din obezitate. 

Ce face sportul?
Strict din perspectiva pierderii în greutate, sportul ajută la arderea mai rapidă a caloriilor. Fără sport, doar din activitățile zilnice, consumul caloric ar fi mult mai mic decât aportul și, implicit vor apărea kilogramele în plus. Sportul ajută la pierderea în greutate dar nu întotdeauna devine un factor determinant. Trebuie inclus într-un program complet care include partea de nutriție pentru a da rezultate optime. 

Practic, cu cât arzi mai multe calorii, cu atât mai multă grăsime este folosită, ceea ce determină scăderea în greutate. 

Pe lângă raportul dintre consumul de calorii și aportul acestora, sportul contribuie decisiv la îmbunătățirea stării generale a corpului. Exercițiile fizice determină creșterea forței fizice, a flexibilității, dar și a condiției fizice generale. Astfel, practicat în mod regulat îți va extinde limitele fizice și te va menține activ și pregătit pentru a nu considera o dificultate evenimentele fizice curente, cum ar fi urcatul scărilor, sau mersul pe jos pe o distanță mai lungă. 
Teoretic, în cazul adoptării unei diete echilibrate poți pierde în greutate, dar rezultatele nu vor fi sustenabile, iar procesul nu va fi unul 100% sănătos. Odată ce dieta se oprește sau încep să apară excepții din ce în ce mai frecvente, aportul de calorii va crește și, implicit, rezultatele obținute se vor pierde. 

Așadar, pentru rezultate sustenabile și pentru ca procesul să fie unul cu beneficii pentru sănătatea generală a corpului alimentația trebuie combinată cu sportul.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!