SIMPTOME CARE POT INDICA UN SISTEM IMUNITAR SLĂBIT

SIMPTOME CARE POT INDICA UN SISTEM IMUNITAR SLĂBIT

Simptome care pot indica un sistem imunitar slăbit

Sistemul imunitar a devenit un subiect dezbătut zilnic. Suntem asaltați de soluții pentru stimularea lui, pentru a-l face mai rezistent în fața provocărilor de sezon. Un sistem imunitar puternic protejează împotriva celor mai variate infecții și boli care pot scădea calitatea vieții. Scăderea capacităților sale ar trebui să alerteze și să impună luarea unor măsuri imediate.

Principalele simptome care arată că sistemul tău imunitar dă semne de slăbiciune sunt dezvoltate mai jos.

 

Răceli frecvente și alte infecții

În mod normal, adulții trec prin două sau trei episoade de răceală de-a lungul unui an, iar timpul de recuperare completă este între 7 și 10 zile. Episoadele mai frecvente de răceală și timpii de recuperare mai mari indică un sistem imunitar slăbit.

 

Probleme digestive

În lumea științifică există voci puternice care susțin că un sistem digestiv slăbit este o cauză principală a declanșării bolii. Așadar, semnele unui sistem imunitar slăbit sunt și problemele digestive frecvente.

 

Vindecarea lentă a rănilor

În momentul în care avem un sistem imunitar slăbit, orice fel de plagă, oricât de superficială ar fi, are nevoie de mai mult timp pentru a se vindeca.

 

Oboseala

Dacă ai o stare de oboseală chiar dacă respecți orele de odihnă, s-ar putea ca sistemul tău imunitar să fie responsabil. Totuși, dacă oboseala apare după o zi lungă, este perfect normal.

 

Infecții la nivelul pielii

Pielea este prima protecție a organismului. Un sistem imunitar slăbit poate altera proprietățile de apărare ale pielii, determinând frecvent iritații, inflamații, infecții și piele uscată.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai frecvente simptome ale unui sistem imunitar slăbit. Există unele și mai severe care se manifestă prin inflamații ale organelor interne, boli autoimune sau boli de sânge.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!